INDEN DU TILMELDER DIG SKAL DU VÆRE OPMÆRKSOM PÅ:  


at Cykel for Sagen er et socialt løb det er ikke race, men kørselshastigheder tilpasset den gruppe man har tilmeldt sig. Grupperne følges ad og har egen servicebil.
Bliver der ikke nok deltagere på den gruppehastighed du tilmelder dig rykkes du ned på næste lavere gruppe eller op, hvis det er muligt. (Vi spørger dig hvis det bliver aktuelt).

OBS: Hav følgende oplysninger klar ved tilmelding:
Navn*, klub/firma, fødselsdata*, køn*, mobilnr*., e-mail*, hastighed*, trøjestr.*, ønsket værelseskammerat, navn på pårørende*, tlf. nr. på pårørende*

Du bliver samtidig med tilmeldingen medlem af foreningen Cykel for Sagen.
Medlemskabet gælder frem til 1.4.2023. og kan fornyes ved at tilmelde sig næste års tur eller ved at tegne et passivt medlemskab for 100 kr.

Ved at klikke på linket for tilmelding overføres du til en ny tilmeldingsside hos nemtilmeld.dk.

Du skal vælge billetter (kørselsgruppe) og evt. eneværelse (der er begrænset antal). DEn samlede pris kommer frem. Når du har indtastet alle de obligatoriske oplysninger går du automatiskk til betalingsdelen, så hav dit betalingskort klar. 

Derefter kommer du til indtastning af dine oplysninger.

Oplysninger med * er obligatoriske.

For synligheden af hvem der er tilmeldt, beder vi dig om at afkrydse at oplysninger om navn, klub og gruppe må oplyses på hjemmesiden.

Det er meget vigtigt, at mailadressen er korrekt, da du ellers ingen tilbagemelding får. (Får du ingen tilbagemelding så kontakt olni@cykelforsagen.dk med oplysning om navn og korrekt e-mailadresse så kan vi rette din tilmelding.)

 •  Det er muligt at tilmelde en gruppe af deltagere. En gruppe består af minimum 5 deltagere. Der er mulighed for at man kan tilmelde 10 deltagere på den samme indberetning 
 • Ved mange tilmeldinger, vil holdene blive delt. Vi kræver mindst 14 deltagere pr hold.
 • Man deltager på egen risiko. Cykel for Sagen dækker ikke nogen form for skader. Sørg derfor for at dine forsikringsforhold er i orden. (ansvarsforsikring og evt. cykelkaskoforsikring)

  FØRST TIL MØLLE
  Pladserne besættes efter først til mølle princippet! 
  Er der overtegnet, så kommer du på venteliste.
 • PRIS:

  Det koster kr. 2795 pr. person at deltage i Cykel for ­Sagen 2023, inkl. 1 cykeltrøje og medlemskab (100 kr.) af vores forening.

  Der er begrænset mulighed for enkeltværelse mod en merpris på 700 kr. 

  Ved afmelding senest den 1/4 2023 refunderes kr. 1400,00
  Ved afmelding senest den 1/6 2023
   refunderes kr. 800,00